Spaghetti Nero di Seppia con Filetti di Tonno, olive e Frutti del cappero

🇮🇹🍝Spaghetti Nero di Seppia con Filetti di Tonno, olive e Frutti del cappero🍝🇮🇹
Aj filety z tuniaka 🐟 sa môžu stať hlavným hrdinom veľmi chutného receptu. Všetky produkty si môžete zakúpiť priamo u nás. 👌

POSTUP:
👉Kým sa cestoviny varia, najemno nakrájame červenú cibuľu, nasekáme petržlenovú vňať, ošúpeme cesnak a prekrojíme na polovice. Kapary dobre umyjeme a scedíme.
👉Cesnak s cibuľou orestujeme na veľkej panvici s olejom a čili papričkou, pridáme kapary a nie príliš scedeného tuniaka.
👉Cestoviny sceďte al dente, nechajte si trochu vody na varenie, nalejte ich do panvice s omáčkou, pridajte niekoľko lyžíc vody na varenie, aby boli špagety veľmi klzké a doplňte petržlenovou vňaťou.

Dobrú chuť! 🤩